Realizacje

Dlaczego klienci powierzają nam realizację projektów profesjonalnych kuchni gastronomicznych? Ponieważ dajemy im poczucie bezpieczeństwa, mają więcej czasu na koordynowanie innych aspektów projektu, a inwestycja przebiega szybo i płynnie.

Hotel

Restauracja

Kantyna

Sieć Handlowa

Obiekty użyteczności publicznej

Projekt Specjalny

Dobry projekt technologiczny kuchni to podstawa

Każdy projekt technologiczny kuchni tworzy nasz zespół do zadań specjalnych, czyli Anna, Joanna i Mateusz – osoby, które o specyfice branży gastronomicznej wiedzą wszystko. Niezależnie od przeznaczenia i wielkości lokalu gastronomicznego, koncepcję opracowujemy zgodnie z normami i wytycznymi Sanepidu. Projektowanie kuchni rozpoczynamy inwentaryzacją Twojego lokalu, co pozwala nam określić zapotrzebowanie oraz zaplanować rozmieszczenie mebli i urządzeń. Dobry projekt technologiczny kuchni nie tylko odpowie na pytania dotyczące wyposażenia gastronomii, ale również pozwoli Ci określić rentowność i bezpieczeństwo inwestycji. Zadbamy także o maksymalne wykorzystanie przestrzeni, przy jednoczesnym utrzymaniu płynności procesów zachodzących w kuchni.

Co zawiera skończony projekt gastronomiczny?

Po wcześniejszej inwentaryzacji lokalu przekazujemy Tobie koncepcję ustawienia sprzętu – odpowiednio usytuowane wyposażenie gastronomii zapewni sprawne funkcjonowanie całej restauracji, a tym samym sukces inwestycji. Tworzymy projekty gastronomiczne według ściśle określonych wymagań Sanepidu, uwzględniając jednocześnie potrzeby i oczekiwania naszych klientów. Każdy projekt technologii kuchni zawiera rysunki rozmieszczenia mebli, urządzeń, punktów zasilania i odbioru wraz z opisami, dobór okapów oraz zestawienie sprzętu wraz z mocami. Dołączamy również potwierdzenie zgodności z warunkami, które określa Sanepid. Przekazujemy więc naszym klientom komplet dokumentów opisujących, jak będzie wyglądało wyposażenie kuchni w restauracji.

Dlaczego warto powierzyć projekt technologii kuchni specjalistom?

Projektowanie kuchni wymaga dokładnej znajomości obowiązujących przepisów i wymogów Sanepidu – dzięki temu możliwe jest szybkie przejście do kolejnych etapów inwestycji. W innym przypadku należy liczyć się z tym, że procedura ulegnie znacznemu wydłużeniu, tym samym opóźniając prace w restauracji. Skorzystanie z pomocy profesjonalnej firmy daje pewność, że projekt gastronomiczny będzie dopracowany i zostanie bez problemu zatwierdzony przez Sanepid. Co więcej, nasz zespół do zadań specjalnych zapewnia wsparcie na każdym etapie realizacji projektu. Dzięki temu mamy gwarancję, że wszystkie prace są realizowane zgodnie z planem i pierwotnymi założeniami.

Dlaczego klienci ufają naszym projektom technologicznym?

Niezależnie od tego, czy naszym zadaniem jest wyposażenie zaplecza kuchennego, czy wyposażenie kuchni hotelowej, zawsze stawiamy na profesjonalizm. To właśnie dzięki temu każdy projekt technologiczny kuchni uwzględnia różne oczekiwania i potrzeby, w tym niepodważalne wymagania Sanepidu. Naszym priorytetem jest terminowość, ale jednocześnie dbamy o elastyczność w pracy. Dzięki temu powstają niebanalne projekty gastronomiczne – innowacyjne, nowoczesne, ale przede wszystkim funkcjonalne. Wykorzystaj nasze doświadczenie i wiedzę w zakresie gastronomii, a wspólnie stworzymy doskonały technologii kuchni.