Vienna House - Warszawa
Vienna House Hotel Warszawa, ul. Postępu – najnowszy 4* hotel tej austriackiej sieci, bardzo nowoczesna kuchnia, półotwarta, z wyjątkowo designerskimi barami i salą. Nietypowy architektonicznie obiekt, stanowił wyzwanie dla naszych projektantów technologii i działu realizacji – tym większa radość, widząc rezultat i uśmiech na twarzy inwestora.
- Kuchnia półotwarta w 4* hotelu austryjackiej sieci
- Wyposażenie całego zakresu technologii kuchni: Kuchnia główna, kuchnia zimna, przygotowalnia czysta warzyw, deserownia, zmywalnia naczyń stołowych i naczyń kuchennych, bufet śniadaniowy,rozdzielnia kelnerska, magazyny suche
- Wyposażenie pomieszczenia socjalnego w meble typu stoły socjalne, krzesła, szafki.
- Wyposażenie w urządzenia designerskiego/ nowoczesnego baru
- Wyposażenie w komory chłodniczo mroźnicze z agregatami centralnymi na poziomie - 2 (Komora chłodnicza napojów ze wspólną ścianą z komorą chłodniczą warzyw; Komora chłodnicza produktów opakowanych przejściowa ze wspólną ścianą z komorą mroźniczą, chłodniczą produktów opakowanych POZIOM
- 1) Komora mroźnicza ze wspólną ścianą z komorą chłodniczą - PARTER)
Agregat centralny również do urządzeń z PARTERU.
Komory wyposażone w regały do magazynowania - Nietypowe murowane słupy po stronie LO ciąg blatów i szafek przylegających wzdłuż ściany i słupów.
Urządzenia na wyspie kuchennej montowane na cokole “murowanym”