03 / Koordynacja

Dlaczego klienci powierzają nam projekty?

Odpowiadamy za profesjonalne wyposażenie gastronomii, ale jak w praktyce wyglądają nasze realizacje? Towarzyszymy naszym klientom na każdym etapie projektu, dzięki czemu kuchnia w restauracji, hotelu, kantynie bądź sieci handlowej jest nie tylko spójna estetycznie, ale przede wszystkim gotowa do pracy pełną parą. Kompletując wyposażenie gastronomii, zapewniamy sprawdzone i wysokiej jakości materiały montażowe oraz przyłączeniowe do mediów – tym samym dbamy o maksymalną sprawność kuchni przez długi czas. Dzięki temu nasze realizacje są dopracowane pod każdym względem.

 

Od czego zaczynamy realizację wyposażenia gastronomii?

Naszym priorytetem jest kompleksowe wyposażenie gastronomii, aby nasi klienci mogli poświęcić uwagę innym, równie ważnym kwestiom. Przejmujemy nadzór projektowy w zakresie technologii gastronomii, dzięki czemu do kuchni trafiają idealnie dobrane sprzęty. Aby zapewnić odpowiednie wyposażenie zaplecza kuchennego, odbywamy wizyty na budowie, ściśle współpracując z branżami, z którymi się stykamy podczas realizacji – mowa oczywiście o branży budowlanej, elektryce, instalacjach wodno-kanalizacyjnych, gazownictwie czy wentylacji. Następnie inwentaryzujemy obiekt, dzięki czemu zyskujemy niezbędne informacje do stworzenia projektu.

Tworzymy projekt i co dalej?

Za projekt technologiczny kuchni odpowiada zespół specjalistów, którzy doskonale wiedzą, jak zadbać o kompleksowe wyposażenie gastronomii – funkcjonalne oraz zgodne z normami i wytycznymi Sanepidu. Dział projektowy konsultuje realizację wyposażenia kuchni w restauracji na każdym etapie, aby zapewnić maksymalną zgodność z projektem. Wiedząc, jakie urządzenia trafią do kuchni, koordynujemy dostawy, w tym rozładunek i wniesienie sprzętu. Za montaż, podłączenie i uruchomienie urządzeń odpowiada nasz wyspecjalizowany zespół monterów, współpracujący z nami podczas realizacji.

Dbamy o każdy, nawet najmniejszy detal

Wyposażenie kuchni w restauracji to nie tylko odpowiednio dobrany sprzęt, ale świetnie wykończone realizacje – to właśnie dlatego ważnym elementem naszych projektów jest estetyka połączona z funkcjonalnością. Wszystkie meble i urządzenia poziomujemy w jednej linii, co zapewnia wygodę podczas pracy oraz spójny wygląd wyposażenia gastronomii. Doskonale zdajemy sobie sprawę, że kuchnia jest sercem każdego projektu gastronomicznego, dlatego musi dobrze wyglądać – nasze realizacje stanowią ukłon w stronę nowoczesnego designu.

Jak wygląda ostatni etap realizacji wyposażenia kuchni?

Kiedy już dostarczymy wyposażenie zaplecza kuchennego, dbamy również o pozostawienie obiektu w czystości – utylizujemy opakowania oraz sprzątamy po sobie, oddając kuchnię gotową do pracy. Dostarczamy także pełną dokumentację powykonawczą wraz z instrukcjami użytkowania poszczególnych urządzeń, ponieważ zależy nam na transparentności realizowanych projektów. Dzięki temu nasi klienci doskonale wiedzą, jak użytkować skompletowane przez nas wyposażenie kuchni w restauracji.