04 / Szkolenie
Kompleksowe wyposażenie gastronomii to nie wszystko
Dbamy o naszych klientów na każdym etapie współpracy – odpowiadamy nie tylko za profesjonalne wyposażenie gastronomii, ale również za szkolenia, podczas których informujemy, jak prawidłowo użytkować zamontowane przez nas urządzenia. Odpowiednia eksploatacja sprzętu wpływa na jego żywotność. To właśnie dlatego w trakcie szkolenia prezentujemy naszym klientom praktyczne wskazówki, jak korzystać z wyposażenia gastronomii. Informujemy również, jak prawidłowo pielęgnować meble ze stali nierdzewnej, aby można było ich bezpiecznie używać przez długi czas.
Dlaczego szkolimy naszych klientów?
Szkolenia są niezbędne, aby maksymalnie wykorzystać potencjał wyposażenia zaplecza kuchennego, które projektujemy. Wychodzimy z założenia, że naszym klientom należy się pełen pakiet wiedzy, dzięki której nowe wyposażenie gastronomii będzie dobrze poznane przez wszystkich pracowników. Chcemy, aby opracowany przez nas projekt technologiczny kuchni był nie tylko perfekcyjnie wykonany, ale przede wszystkim użyteczny dla osób, które z tej kuchni będą korzystać na co dzień. Szkolenia techniczne z zakresu wyposażenia gastronomii, które prowadzimy, to porządna dawka wiedzy na temat prawidłowej eksploatacji urządzeń. Profesjonalne szkolenie z obsługi sprzętu to najlepsza inwestycja w przyszłość dla naszych klientów. Przeszkolony personel popełnia mniej błędów w eksploatacji sprzętów, a to oznacza niższe koszty serwisu oraz mniejsze ryzyko niespodziewanych przerw w pracy.
Szkolenie praktyczne z profesjonalnym Szefem Kuchni
Odpowiednio dobrane wyposażenie kuchni w restauracji stanowi jeden z fundamentów sukcesu w branży gastronomicznej, ale trzeba wiedzieć, jak wykorzystać jego możliwości. W tym pomoże szkolenie praktyczne, które poprowadzi współpracujący z nami Szef Kuchni, mający nie tylko duże doświadczenie, ale również specjalistyczną wiedzę. To dla naszych klientów ogromna wartość – podczas wspólnego gotowania pokazujemy, jak wiele możliwości daje zaprojektowane przez nas wyposażenie zaplecza kuchennego. Szkolenie pozwala zawodowym kucharzom zapoznać się z nowym wyposażeniem kuchni w restauracji, jeszcze przed premierową kolacją w restauracji.
Mamy wspólny cel – sukces Twojego projektu
Kompleksowe wyposażenie gastronomii stanowi początek drogi do sukcesu w branży – zależy nam na powodzeniu projektów, które realizujemy, dlatego zapewniamy klientom dodatkowe szkolenia. Pokazujemy, jak na co dzień korzystać z nowego sprzętu, jak dbać o meble ze stali nierdzewnej oraz jakie możliwości daje zaprojektowane przez nas wyposażenie kuchni w restauracji. Szkolenia prowadzą wykwalifikowani specjaliści, którzy dzielą się swoim doświadczeniem oraz wiedzą ekspercką, dzięki czemu urządzenia będą służyły kucharzom przez długi czas. Z naszą pomocą w pełni wykorzystasz potencjał sprzętu, a profesjonalne wyposażenie kuchni w restauracji pomoże Ci odnieść sukces w branży.