Wyposażenie kuchni

Niezależnie od tego, czy planujesz stworzyć kuchnię w hotelu, restauracji czy kantynie, niezwykle ważne jest jej właściwe zaprojektowanie, wyposażenie zaplecza kuchennego i funkcjonalność. Nasza firma od blisko 25-lat projektuje, dostarcza i serwisuje wysokiej jakości rozwiązania gastronomiczne, które zwiększają komfort i jakość pracy, a tym samym przekładają się na liczne korzyści.

Projekt na miarę Twojej kuchni

Etap projektowania i doboru sprzętu ma bezpośredni wpływ na efektywność, komfort pracy i koszty funkcjonowania inwestycji gastronomicznej, dlatego urządzenia gastronomiczne należy dostosować do indywidualnych potrzeb. Dzięki sprawnie przeprowadzonemu procesowi planowania kuchnia staje się funkcjonalna i przyjazna, a praca w niej łatwiejsza. W zależności od projektu starannie dobieramy rodzaj, liczbę i klasę sprzętu - tak, by, jak najbardziej odpowiadała potrzebom danej kuchni. Oferowane przez nas wyposażenie kuchni w restauracji czy innych obiektach, dostosowujemy do ergonomii stanowiska pracy oraz obowiązujących wymagań sanitarnych i przepisów BHP.

 

Niezawodne urządzenia gastronomiczne

Nasza bogata oferta na wyposażenie kuchni w restauracji czy hotelu pozwala nam przygotowywać kompleksowe i indywidualne propozycje. Tworzymy je elastycznie, dopasowując się do potrzeb danej kuchni. Dostarczamy znakomite produkty wielu czołowych producentów wyposażenia gastronomii jak Giorik, Mareno, Aristarco, Convotherm, Rational, Halton, Jeven, Winterhalter, Hobart, Ambach, Asber, Edenox, Kromet, Dora Metal, Stalgast i inni. Dbamy o to, by zaprojektowane wyposażenie zostało właściwie wyprodukowane i terminowo dostarczone pod wskazany adres.

Jesteśmy jedną nielicznych na rynku firm oferującą również wyposażenie gastronomii urządzeniami sygnowanymi własną marką Lorien.

 

Dlaczego warto z nami współpracować?

 

  • zrealizowaliśmy już ponad 1000 projektów kuchni;
  • mamy blisko 25-letnie doświadczenie w branży;
  • działamy kompleksowo na terenie całej Polski: projektujemy, wyposażamy, koordynujemy pracę na budowie, serwisujemy;
  • w ramach realizacji projektu szkolimy załogę nowej restauracji z obsługi sprzętu i innego wyposażenia, tak, by mogła czerpać z nich, jak najwięcej korzyści;
  • służymy wsparciem po zakończeniu realizacji (mamy ponad 100 serwisantów w na terenie całej Polski);
  • w naszych realizacjach na wyposażenie kuchni hotelowej (lub innej), uwzględniamy niezbędne normy i przepisy BHP;
  • korzystamy z naszego doświadczenia i nieustannie wprowadzamy najnowsze rozwiązania;
  • profesjonalnie wyposażyliśmy kuchnie w takich największych obiektach w Polsce, jak Hotel Arłamów, Hotel Hilton, w restauracjach sieci IKEA czy OLIMP, kantynach np. Google, LIDL, Volkswagen czy najpopularniejszych obiektach użyteczności publicznej jak Stadion Narodowy w Warszawie oraz Park Of Poland.
 
Wyposażenie kuchni

Co możemy
dla Ciebie zrobić?

Masz pytania? Porozmawiajmy o Twoim projekcie –
wspólnie znajdziemy rozwiązanie dopasowane
do Twoich potrzeb.