Hotel

Kuchnia jest sercem hotelu. Kompleksowe wyposażenie kuchni hotelowej umożliwia tworzenie wybornych posiłków, zachwycających podniebienia gości. Wyróżniamy się wiedzą, popartą blisko 25-letnim doświadczeniem oraz wszelkimi narzędziami do projektowania i wyposażania kuchni w hotelach o różnej wielkości i rozmaitych potrzebach gastronomicznych. W zależności od projektu pracujemy według indywidualnych wytycznych lub standardów sieci hotelowych. Stworzyliśmy wyposażenie hoteli i gastronomii dla tak prestiżowych obiektów, jak Hotele: Arłamów, Hilton, Gołębiewski czy Sheraton.

Sprawdź opinie naszych klientów.

Wiemy, jak profesjonalnie zadbać o wyposażenie zaplecza kuchennego od A do Z. Starannie dobieramy rodzaj, klasę i liczbę sprzętu do potrzeb hotelowej gastronomii. Nie tylko kreatywnie projektujemy, ale również koordynujemy pracę na budowie. Wspieramy naszych klientów także po montażu i uruchomieniu kuchni, wskazując, jak najefektywniej wykorzystać dostępne w niej urządzenia. Oferujemy też wsparcie serwisowe.

 

Realizujemy pod klucz wyposażenie kuchni hotelowych

Dobieramy profesjonalne wyposażenie gastronomii, tj. urządzenia chłodnicze, wydajne piece konwekcyjno-parowe czy meble ze stali nierdzewnej. Montujemy system ANSUL, wzbogacający ochronę przeciwpożarową. Tworzymy ergonomiczne stanowiska pracy, zwiększające bezpieczeństwo pracowników oraz szybkość i jakość pracy. Oferujemy również wyposażenie kuchni w restauracji oraz wyposażenie kuchni w kantynie.